Reviews

"Anne heeft het talent om meteen tot de kern te komen. Anne adviseert Anne helder, maar liet de keuze aan ons. Wat een ruimte geeft dat in huis, maar ook in mijn hoofd, om minder spullen om me heen te hebben. Gedurende de dag kwamen er allerlei to do's op. Anne schreef ze meteen op. Dit gaf zoveel overzicht en energie, dat we nu puntsgewijs deze punten aan het uitvoeren zijn. Zo zet een dagje opruimen en organiseren van alles in beweging.

En bovenal, het was een super gezellige dag! Van harte aan te raden!"
Paulien, Heiloo

 


"Samen met Anne de garage aangepakt. De tijd vloog op een prettige manier om en de garage is nu weer een ruimte waar je overal makkelijk bij kunt en alles makkelijk kunt vinden. De kringloop is de dag zelf langsgekomen, dat had Anne prima geregeld."
Reinie, Leiden


"Anne heeft me in 6 uur veel gegeven. Methodisch de kamer opruimen en ontruimen of zoals zij het noemt 'ontspullen'. Wat weg kon werd ook gelijk door de kringloop opgehaald met als resultaat een opgeruimde werkkamer. Dus niet alleen ik blij maar iemand anders ook. Ik heb sinds jouw hulp al een paar andere kamers op dezelfde manier aangepakt en veel van je tips en acties opgevolgd. Bedankt!"
Karin, Rotterdam


"Binnen ruim 5 uur een hele zolder tot aan de nok toe opgeruimd en leeggehaald, daar zag ik al jaaaaren tegenop. Zonder Anne niet gelukt, had geen overzicht meer. Dank nogmaals!"
Michelle, Delft


"Eigenlijk wist ik niet meer goed waar ik moest beginnen. Jarenlang aan carrière en kinderen gewerkt, dan verwaarloos je al snel je huis. Met Anne haar hulp kon ik knopen doorhakken (wat soms moeilijk is om alleen te doen). Aan het einde van de dag was ik verbaasd over de hoeveelheid spullen die uiteindelijk de deur uitgingen. Dezelfde dag werden alle dozen en zakken door de kringloop meegenomen, ik was er meteen van af. Zelfs nog geld verdiend met alle spullen die ik op Marktplaats heb verkocht. 

Ik vond het lastig om de moed te vinden om mijn huis aan te pakken, maar toen Anne er was kreeg ik de smaak te pakken. Na haar bezoek leek ik niet te stoppen, en ben ik verder gegaan met 'ontspullen' en organiseren."
Babette, Den Haag


"Anne neemt je mee in haar enthousiasme en stimulans om de zaken in huis aan te pakken. Ik kreeg daardoor vanzelf zin en net zo belangrijk: goede moed! Ze combineert de stimulans en inspiratie met een respectvolle houding waarin je zelf de regie houdt. Anne heeft echt een talent voor organiseren in huis en het maken van overzicht in rommelige laadjes en kasten. Heerlijk om op deze manier, geholpen door de praktische en morele steun van Anne, aan de slag te gaan."
Lies, Den Haag


"Ik ben ontzettend blij met de lucht die ik nu ervaar na het opruimen met Anne. Anne heeft een vriendelijke en niet-veroordelende houding die ik als zeer prettig heb ervaren. Met name op momenten dat ik vastliep met keuzes maken werd ik in mijn waarde gelaten, en kon Anne met de juiste vragen mij een zetje in de goede richting geven. Ik heb Anne al aan mijn vrienden aangeraden."

Jolanda, Den Haag


"De garagevloer is weer te zien en te bewandelen.  De bestekla klemt niet meer. Dit, en nog tig andere dagelijkse rommelpraktijken zijn nu verleden tijd.
Anne, hartelijk dank voor jouw vindingrijkheid en doorzettingsvermogen. "
Guus, Rotterdam


Wil je een gratis intake gesprek plannen? Dit is geheel vrijblijvend.