"Wat heerlijk, zo'n dagje een organiser in huis. Al jaren hebben wij teveel spullen, komt het altijd rommelig over in huis en lukt het steeds maar niet om het netjes te krijgen, ondanks alle goede bedoelingen. Anne heeft het talent om meteen tot de kern te komen: in 1 dag konden we natuurlijk het niet het hele huis doen en hebben we de huiskamer en de keuken aangepakt. De plekken waar het fijn is om die opgeruimd en gezellig te hebben.

Alle spullen gingen door onze handen en werd de vraag gesteld: houden of wegdoen? Daarbij adviseerde Anne helder, maar liet de keuze aan ons. Wat een ruimte geeft dat in huis, maar ook in mijn hoofd, om minder spullen om me heen te hebben. En voor wat overbleef: mooie spullen kregen een mooie plek, praktische spullen een praktische plek. Dit geeft zoveel rust.


Gedurende de dag kwamen er ook allerlei acties op, als een nieuwe vloer leggen in de kamer, de badkamer verven, de gemeente vragen naar geluidsisolatie. Anne schreef ze meteen op en rangschikte ze naar: kleine acties, grote acties (lange termijn) en 'te regelen'. Dit gaf zoveel energie, dat we nu puntsgewijs deze punten aan het uitvoeren zijn. Op dit moment zijn we de plinten aan het verven, zodat we daarna een nieuwe vloer kunnen leggen. Zo zet een dagje organiseren van alles in beweging.

En bovenal, het was een super gezellige dag! Van harte aan te raden!"
Paulien, Heiloo

 


"Eigenlijk wist ik niet meer goed waar ik moest beginnen. Jarenlang aan carrière en kinderen gewerkt, dan verwaarloos je al snel je huis. Met Anne haar hulp kon ik knopen doorhakken (wat soms moeilijk is om alleen te doen). Aan het einde van de dag was ik verbaasd over de hoeveelheid spullen die uiteindelijk de deur uitgingen. Dezelfde dag werden alle dozen en zakken door de kringloop meegenomen, ik was er meteen van af. Zelfs nog geld verdiend met alle spullen die ik op Marktplaats heb verkocht. 

Ik vond het lastig om de moed te vinden om mijn huis aan te pakken, maar toen Anne er was kreeg ik de smaak te pakken. Na haar bezoek leek ik niet te stoppen, en ben ik verder gegaan met 'ontspullen' en organiseren. Ik ben ontzettend blij als ik nu thuis zit: wat een verschil in ruimte.

Ik kan iedereen Anne aanraden die zo twijfelt om zijn of haar huis op te ruimen!!!"
Jeanette, Den Haag


"Anne neemt je mee in haar enthousiasme en stimulans om de zaken in huis aan te pakken. Ik kreeg daardoor vanzelf zin en net zo belangrijk: goede moed! Ze combineert de stimulans en inspiratie met een respectvolle houding waarin je zelf de regie houdt. Anne heeft echt een talent voor organiseren in huis en het maken van overzicht in rommelige laadjes en kasten. Heerlijk om op deze manier, geholpen door de praktische en morele steun van Anne, aan de slag te gaan."
Lies, Den Haag


"De garagevloer is weer te zien en te bewandelen.  De bestekla klemt niet meer. Dit, en nog tig andere dagelijkse rommelpraktijken zijn nu verleden tijd.
Anne, hartelijk dank voor jouw vindingrijkheid en doorzettingsvermogen. "
Guus, Rotterdam


Wil je een gratis intake gesprek plannen? Dit is geheel vrijblijvend.