Over mij

 
Hallo! Ik ben Anne, 26 jaar en opruimcoach. Daarnaast ben ik in 2018 afgestudeerd tot arts. In de geneeskunde ligt mijn interesse vooral in de kinder- en de huisartsgeneeskunde.

Hoewel in ik Den Haag ben opgegroeid, woon ik nu in Rotterdam. De laatste jaren ben ik gek geworden op deze stad: zo bruisend en vol heerlijke plekjes. Tijdens mijn opleiding heb ik vier jaar gewerkt in de psychiatrie.

 

Onlangs heb ik mijn liefde voor tennis weer opgepakt. Mijn eigen huis is opgeruimd en georganiseerd, ik heb niet heel veel spullen. Belangrijk voor mij is dat het gezellig en knus is, en niet te strak en statisch. Het huishouden wil ik leuk houden, ik woon namelijk samen met mijn lieve vriend die mijn interesse voor opruimen niet altijd deelt. Eigenlijk nooit. 
Zo nu en dan maak ik een reis naar een ver land, zo heb ik onlangs door Oost-Europa met de trein gereisd en ga ik binnenkort reizen door Zuid-Oost Azië. Verder ben ik gek op de tv-serie Modern Family, wintersport en (het organiseren van) reünies.

Door mijn ervaring met veel diverse klanten, met elk hun unieke profiel en probleem in huis, kan je bij mij rekenen op kwaliteit.

Zullen we eens contact opnemen? Dan kan je me wat beter leren kennen vóór je besluit mij thuis te ontvangen.


Wil je weten hoe anderen mijn bezoek hebben ervaren? Kijk bij reviews!

Rotterdam

Mijn favo plekken in Rotterdam: Oude Haven, Zwaanshals (Noord) en het Euromastpark.

 

Mijn huis

Objecten vallen pas op als je ze doseert. 
Gooi niet de hele plank vol, en verander zo nu en dan de invulling. Zo blijft je eigen huis je verrassen.

Reizen

Eén van mijn reizen in Lake Bled, het noorden van Slovenië.