Voorbeelden

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.countryliving.com


 Merk op hoe de vloer en het bureau leeg zijn gemaakt: de ruimte is klaar om te gebruiken waar het voor gemaakt is. Aan de muur hangt nu een whiteboard: ideeën en inspiratie kunnen hier snel opgeschreven worden en gaan niet verloren op kwijtgeraakte post-its. De kabels zijn praktisch bij elkaar gebonden zodat ze niet in de weg zitten. De ruimte is tevens opgeleukt met muurversiering.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 http://www.leilaflores.com
Is dit wel dezelfde ruimte!? Merk op hoe véél spullen zijn weggedaan en opgeborgen. De banken hebben een meer logische plek gekregen en er zijn passende kussentjes gekocht. Meubels kunnen nu gezien worden: de hangstoel en de tafel vallen nu tenminste op! . Het vloerkleed is flink schoongemaakt. De fiets (zoeken!), kratten en dozen zijn naar je garage of kast gebracht.


http://www.improvementscatalog.com

Merk op dat de schoenenkast is verplaatst naar een praktischer ruimte zoals de kapstok of klerenkast. Ook het kattenvoer is verplaatst. Ee praktische smalle kast bergt nu het wasmiddel en schone handdoeken. Er hangen geen drukke lege tassen meer aan de muur. Er is veel meer loopruimte gecreëerd.


Wil je meer weten over mij? Of heb je een vraag?