Anne Edixhoven

Anne Edixhoven is opruimcoach, helpt opruimen, ontspullen en organiseren. Organiseer mijn Huis.

 
Hallo! Ik ben Anne Edixhoven, 27 jaar en opruimcoach, ofwel professional organizer. Daarnaast ben ik in 2018 afgestudeerd tot arts, heb tot 2019 gewerkt op een kinderafdeling en ben vanaf 2020 werkzaam in het verpleeghuis.

Ik ben opgegroeid en woonzaam in Den Haag. Hiervoor studeerde ik in Rotterdam; een prachtige stad: zo bruisend en vol heerlijke plekjes. Tijdens mijn opleiding heb ik vier jaar gewerkt in de psychiatrie.

 

Onlangs heb ik mijn liefde voor tennis weer opgepakt. Mijn eigen huis is opgeruimd en georganiseerd, ik heb niet heel veel spullen. Belangrijk voor mijn huis is dat het gezellig en knus is, niet te strak en statisch. Het huishouden wil ik leuk houden, ik woon namelijk samen met mijn lieve vriend die mijn interesse voor opruimen niet altijd deelt. Eigenlijk nooit. 
Zo nu en dan maak ik een reis naar een ver land, zo heb ik onlangs door Oost-Europa met de trein gereisd. Verder ben ik gek op de tv-serie Modern Family, wintersport en (het organiseren van) evenementen.

Ik heb een hands-on-mentaliteit met aandacht voor jou. We werken samen, maar ik geef je leiding op momenten dat je het nodig hebt.
Door mijn ervaring met veel diverse klanten, met elk hun unieke profiel en probleem in huis, kan je bij mij rekenen op kwaliteit.

Zullen we eens contact opnemen? Dan kan je me wat beter leren kennen.


Wil je weten hoe anderen mijn bezoek hebben ervaren? Kijk bij reviews!

Den Haag

Mijn favo plekken in Den Haag: het Binnenhof, lunchrooms met goede koffie, het strand

Mijn huis

Anne Edixhoven opruimen

Objecten vallen pas op als je ze doseert. 
Gooi niet de hele plank vol, en verander zo nu en dan de invulling. Zo blijft je eigen huis je verrassen.

Reizen

Eén van mijn reizen in Lake Bled, het noorden van Slovenië.